Sassus Zonnezeilen

Zonnezeil TWINSAIL24
TWINSAIL24 handbediend oprolbaar zonnezeil
TWINSAIL24 handbediend oprolbaar zonnezeil

Zonnezeil TWINSAIL24

OPROLBAAR ZONNEZEIL met standaard afmetingen

Twinsail24 - Het oprolbare zonnezeil TWS24 met standaard afmetingen is ontworpen als prijsgunstig alternatief voor op maat gemaakte zeilen. Het is tevens geschikt voor "doe-het zelf" montage. Het zonnezeil heeft een mast van 6 m lengte en twee zeildriehoeken met elk een uitval van 4 m.  Het zonnezeil heeft een oppervlakte van 24 m2, wat het uitstekend geschikt maakt voor  een terras van ca 4 a 6 m breed en ca 6 a 10  m lang. 

Het zonnezeil beschermt u tegen zon en regen en heeft de zelfde hoogwaardige eigenschappen als de op maat gemaakte zonnezeilen BASIC en EZ. Met zijn unieke design en strakke lijnen  zal het zonnezeil een verfraaiing zijn van uw terras, tuin, patio of balkon. De TWS24 is verkrijgbaar met een electrische motor en afstandsbediening Type EZ (Easy) waarmee u het zeil vanuit uw ligstoel kunt bedienen of in een goedkopere uitvoering leverbaar met een gepatenteerde handbediening, Type M (Manueel), waarmee het zeil gemakkelijk, licht en snel te bedienen is.

Het Twinsail24 zonnezeil pakket is compleet en bevat de twee zeildriehoeken van 12m2 elk, een mast in twee delen met een electrische motor en afstandsbediening, (Type EZ) of een windwerk met zwengel (Type M) , de bevestigings-elementen voor de terrasmuur en de palen met schroeffundamenten voor de tuin. 

De Twinsail24 is zo ontworpen dat deze makkelijk zelf te installeren is. De heldere stap voor stap handleiding van de montage stappen maken de montage inzichtelijk en eenvoudig. Voor een prijsopgave voor de levering van de TWS24 graag even contact met ons opnemen.

Uiteraard is het ook mogelijk om de TWS24 door een van onze lokale partners vakkundig te laten installeren, waarvoor u  bij onze partners via mail/telefoon een prijsopgave kunt aanvragen.