Sassus Zonnezeilen

Zonnezeil   CLASSIC24
CLASSIC24 standaard handbediend oprolbaar zonnezeil

Zonnezeil CLASSIC24

OPROLBAAR rechthoekig ZONNEZEIL met standaard afmetingen

CLASSIC24 - het handbediende CLASSIC24 zonnezeil heeft de rechthoekige vorm van een knikarmscherm en vaste afmetingen met een zeiloppervlak van 22 m2. Conventionele aan de muur gemonteerde knikarmschermen zijn  beperkt in de uitval van het zeildoek tot maximaal 3 a 4 m vanwege de enorme krachten die reeds bij lichte windvlagen op de gevel werken. Echter, met zijn twee extra supports, kan het CLASSIC24 zonnezeil wel een zeildoek uitval van 4 m hebben zonder dat er onverantwoorde krachten op de gevel werken. Het kan uw terras daarom beter en veiliger in de schaduw zetten... Met zijn oppervlakte van 22 m2 is het zonnezeil uitstekend geschikt voor  een terras van ca 4 a 6 m breed en ca 6 a 10  m lang.

Het zonnezeil heeft de zelfde hoogwaardige eigenschappen als het op maat gemaakte CLASSIC zeil en is geschikt om uw terras zowel tegen zon als tegen regen te beschermen. Met zijn unieke design en strakke lijnen  zal het zonnezeil een verfraaiing zijn van uw terras, tuin, patio of balkon.

De CLASSIC24 is beschikbaar met een electrische motor en afstandsbediening Type EZ (Easy) waarmee u het zeil vanuit uw ligstoel kunt bedienen of met een gepatenteerde handbediening, Type M (Manueel), waarmee u het zeil gemakkelijk, licht en snel kunt openen en sluiten.

De CLASSIC24 is zo ontworpen dat deze makkelijk zelf te installeren is. De heldere stap voor stap handleiding van de montage stappen maken de montage inzichtelijk en eenvoudig. Voor een prijsopgave voor de levering van een CLASSIC 24 graag even kontakt met ons opnemen.

Uiteraard is het ook mogelijk om de CLASSIC24 door een van onze lokale partners vakkundig te laten installeren, waarvoor u  bij onze partners via mail/telefoon een prijsopgave kunt aanvragen.