Sassus Sonnensegel

zonnezeil
automatisch oprolbaar zonnezeil Delux
Volautomatisch Oprolbaar Zonnezeil DELUX
handbediend oprolbaar zonnezeil BASIC
Handbediend Oprolbaar Zonnezeil BASIC
oprolbaar rechthoekig zonnezeil CLASSIC
Oprolbaar Zonnezeil CLASSIC
handbediend oprolbaar standaard zonnezeil TWS24
Handbediend oprolbaar zonnezeil TWINSAIL24
handbediend oprolbaar rechthoekig zonnezeil Classic24
Handbediend oprolbaar zonnezeil CLASSIC24

OPROLBARE ZONNEZEILEN

We zijn gespecialiseerd in design en produktie van luxe oprolbare zonnezeilen in verschillende vormen, maten, kleuren en prijzen, die alle geschikt zijn als zonwering en regenwering. In ons klimaat is het niet onbelangrijk dat uw zonwering ook als regenwering kan funktioneren zodat een toevallige regenbui uw buitenleven niet zal verstoren. Elk Sassus zonnezeil, zowel electrisch als met de hand bediend, wordt ontworpen volgens de hoogste eisen en gemaakt van hoogwaardige materialen in onze fabriek in Wenen.

Een oprolbaar zonnezeil, of ook wel oprolbaar schaduwdoek of oprolbaar schaduwzeil genoemd, wordt altijd aan 4 punten bevestigd en wordt via een katrollen systeem uitgerold of opgerold op een centrale mast. Een oprolbaar zonnezeil kan geleverd worden in diverse uitvoeringen, waarvan de meest gangbare bestaat uit een mast met twee zeildriehoeken.

De meeste zonnezeilen worden op maat gemaakt, specifiek afgestemd op een individuele situatie. Daarnaast leveren we ook standaard zonnezeilen met vaste afmetingen, welke goedkoper en sneller leverbaar zijn.

ZONNEZEILEN OP MAAT

Een zonnezeil, op maat gesneden  voor uw terras, kan geleverd worden in de DELUX uitvoeringmet een volautomatische bediening en windbewaking. 

Het zelfde op maat gesneden zonnezeil kan ook geleverd worden in een lichtere uitvoeringen,  voorzien van een gepatenteerde handbediening. Dit is het zonnezeil BASIC  Deze lichtere uitvoering is gunstiger in prijs, maar zal uw terras even goed tegen zon en regen beschermen.

Voor wie meer neigt naar de klassieke vorm van een markies of knikarmscherm, maar vanwege de grootte van het terras met een knikarmscherm niet terecht kan, hebben we de rechthoekig gesneden zeilen CLASSIC in ons programma. Dit rechthoekig zonnezeil op maat kan voorzien worden van een volautomatische bediening met windbewaking, of u kunt kiezen voor een gepatenteerde handbediening, dat gunstiger is in prijs..

STANDAARD ZONNEZEILEN

In ons programma hebben we ook een aantal standaard oprolbare zonnezeilen opgenomen. Deze zonnezeilen hebben een mast van 6 m lengte en een zeiloppervlak van 24 m2 met vaste afmetingen. Deze kunnen voorzien zijn van een electrische motor met afstandsbediening,Type EZ of van de gepatenteerde handbediening Type M.

De oprolbare standaard zonnezeilen worden geleverd of als mast met twee zeildriehoeken, de TWINSAIL24, of als een mast aan de muur met een rechthoekig zeil, de CLASSIC24. Deze oprolbare zonnezeilen zijn geschikt voor terrassen met afmetingen van 6-8 m lang en 4 – 6 m breed. Ze worden als compleet pakket geleverd en kunnen op de website besteld worden. De uitvoeringen van deze oprolbare zonnezeilen zijn geschikt voor "doe-het-zelf" montage en zijn voorzien van een duidelijke installatie handleiding van de montage stappen. Uiteraard is het ook mogelijk om de confectie zeilen door een van onze partners vakkundig te laten installeren, waarvoor u  een prijsopgave kunt aanvragen via mail of het contactformulier.

Mocht u vragen hebben kunt u ons of onze partners bereiken via telefoon of email. Ook kunt u ons vragen sturen dmv ons contactformulier op deze site.