Sassus Sonnensegel

Installatie
bovenaanzicht van het zonnezeil
Montage punten aan de muur
Steun met ronde voetplaat 80
Steun met ronde voetplaat 90

Zonnezeil TWINSAIL24

Installatie

De Twinsail24 heeft 4 bevestigingspunten nodig, die zich op de hoeken van een ruit bevinden met een oppervlakte van minimaal 7 m breed en 5 m diep. In de standaard configuratie van de TWS24  worden 2 bevestigingspunten aan de wand aangebracht en 2 op vrijstaande palen in de grond gemonteerd.

Aan de wand wordt voor punt A, voor de hoge zijde van de mast, een minimale hoogte van 3.20 m aanbevolen ivm een optimale regenwaterafloop. Daarboven moet nog 50 cm ruimte zijn voor het plaatsen van de wandhouder. Indien nodig mag punt A ook lager geplaatst worden, maar dient men bij regen alert te zijn op de mogelijke vorming van waterzakken. Voor zeilpunt D wordt een minimum hoogte van 2 m aanbevolen. Heel mooi staat het zeil als punt D op gelijke hoogte met A wordt gemonteerd. De afstand tussen punt A en D moet minimaal  5.20 m bedragen, maar mag ook groter zijn indien nodig.

In het TWS24 pakket zijn de wandsteunen en 2 vrij staande palen met schroeffundamenten inbegrepen (zie onderdelen lijst).

Het is ook mogelijk de TWS24 voor montage op andere ondergronden te leveren. Voor montage op een vaste ondergrond zijn er ronde steunen met voetplaat in 90 en 80 graden beschikbaar. Het is eveneens mogelijk de TWS 24 vrijstaand op te stellen op 4 palen.

Voor wijzigingen in het  TWS24 pakket graag even contact met ons opnemen of het aanvraagformulier invullen voor advies en de juiste prijs.

De TWS24 wordt geleverd met een heldere stap voor stap handleiding en een demonstratie video van de montage stappen, die de montage inzichtelijk en eenvoudig maken.