Sassus Sonnensegel

Installatie
Installatie maten CLASSIC24
Steun met ronde voetplaat 75
Steun met ronde voetplaat 90

Zonnezeil CLASSIC24

Installatie

De CLASSIC24 heeft 4 bevestigingspunten nodig. In de standaard configuratie worden 2 bevestigingspunten aan de wand aangebracht, tussen welke de mast met het rechthoekige zeil gemonteerd wordt. Tegenover de mast zijn twee palen op schroeffundamenten voorzien met in hoogte verstelbare bevestigingspunten. Via deze punten wordt het zeil uitgetrokken en gespannen en kan het tevens in hoogte versteld worden. In verband met een optimale regenwater afvoer wordt aanbevolen de mast aan de wand op  minimaal 3 m hoogte te plaatsen. Lager mag ook, maar dient men bij regen alert te zijn op mogelijke vorming van waterzakken. Boven de mast is nog 40 cm ruimte nodig voor de beide wandhouders voor de mast. De afstand tussen deze twee wandhouders aan de wand is 6.04 m 

In het CLASSIC24 pakket zijn de wandsteunen en 2 vrij staande palen met schroeffundamenten inbegrepen (zie onderdelen lijst). Het is ook mogelijk de CLASSIC24 voor montage op andere ondergronden te leveren. Voor montage op een vaste ondergrond zijn er ronde steunen met voetplaat in 90 en 75 graden beschikbaar. Voor andere wijzigingen in het  CLASSIC24 pakket graag even contact met ons opnemen of het aanvraagformulier invullen voor advies en de juiste prijs.

De CLASSIC24 wordt geleverd met een heldere stap voor stap handleiding van de montage stappen, die de montage inzichtelijk en eenvoudig maken.